Voor- en nadele van betonvloere

betonvloere

Zoals fulfilled alle vloermateriale het beton een aantal voordelen die verkopers en installateurs zal duwen wanneer zij hun Probeer producten te promoten.Er zijn echter ook veel nadelen aan het gebruik van beton op bepaalde plaatsen.  Voordat u besluit andere verdiepingen te verwijderen en tevreden beton of beton op een bepaalde locatie, is het essentieel dat u de voors en tegens herkent. 

voor 

1.) Milieuvriendelijk: Beton is perfect voor hete klimaat omdat het koel blijft, zelfs in expire heetste weer.  Omgekeerd trekt betonnen de warmte van de zon in expire wintermaanden, zodat uw vloer hot blijven. Naast deze energie-efficiëntie is betonnen vloer ook milieuvriendelijk. Geen bomen term gekapt wanneer beton gemaakt, vervaardigd minder energie zin om het te produceren in tegenstelling tot andere vloertypes, en beton bevat geen vluchtige organische stoffen. 

2. Duurzaam: beton is bijna onverwoestbaar, ongeacht het lekken of knoeien.  Als je eenmaal een tank wilt dumpen, kan er beton nodig zijn.Grote bokswinkels, magazijnen en garages gebruiken allemaal dit type vloer voor deze reden.Het enige ding dat een betonnen vloer zal krassen is een jackhammer.  Zware meubels, troeteldierkloue en andere stoffen die een hardehoutvloer zal verwoesten , zal zelfs je beton niet raken. 

3. Kant en klare ondervloer: u hebt een comfortabele ondervloer voor epoxy, tegels, vloerbedekkingen of elk oppervlak dat u wenst, als u het blote beton uiterlijk ooit beu bent. 

4.) Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken: betonnen vloeren term sterk aanbevolen door de American Long Association voor mensen met astma en allergieën.  Stof, dander en stofmyt kan allemaal voorkomen term door dit type vloer te gebruiken BetonvloerOm deze allergenen van huis weg te nemen, is niet gemakkelijk zelfs niet met een stofzuiger, omdat ze diep in de mat van een mat liggen. 

nadelen 

1.) Veiligheidsbekommernisse: De functionaliteit en visuele aantrekkingskracht van beton kan gehinderd worden door de praktische veiligheidsaspecten, vooral voor jonge kinderen. </ Span> Het materiaal biedt niet een kussen voor de val van baby’s en peuters of voor slap telefoons en tabletten niet.
2. Versterk geluide: Harde vloer het die potensiaal om geluide te versterken, alhoewel hierdie swakheid sonder moeite reggestel kan word deur die byvoeging van ‘n paar oordeelkundig gepaste matte, matte van hardlopers.  3. Duur: Die arbeid wat betrokke is expilled betonvloer kan clean is clean that clean kost of van het materiaal laer is net zo vir baie ander soorte vloer.  Jy kan die vloer self installeer om geld te sparen, maar doet ‘n versigtige werk. Die fout kan worden gerapporteerd als matte vloer nie korrek is nie.  4.) Sagte installasieproses: Die metode om hier te tipe vloer te installeer, is baie slordig.  Door de sorg moet gene word word seker te maak dat u meubels en mure beskerm word. “Na de voor- en nadelen te hebben overwogen, zou het gemakkelijk moeten zijn om te beslissen of een betonnen vloer voor jou is.”> Na oorweging van die vie en nadele, moet dit maklik zeggen .Hou bij gedagte dat beton bedek kan met verskeie materiale, insluitende epoksie, ‘n pragtige duursame afwerking wat oraal in het huis gebruik kan word;keramiekteëls en bamboes.  Sodra jy besluit om met beton te gaan werken, kan jy professionele kwotasies kry en om veranda te verhuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *