Je terapevtska masaža Tantra masaža?

masaža

Če razmišljate o terapevtski masazi, morda ne iščete tantra masaže v masažnem podjetju, temveč masažo, ki je v kliniki ali kliniki, kot je nastavitev, at masaža bi bila namenjena vašemu wellnessu v mislih. Tantra pomeni, da se odtegne ali iz sanskrta koren tan.

Če bi prosili za tantro masažo, bi iskali masažo, ki bi spodbudila celotno telo in pridobila energijo, ki teče po telesu. Pričakovali boste, da boste dosegli najglobljo stopnjo sproščenosti in ko boste končali masažo, bi imeli popoln občutek dobrega počutja, ko bo skozi obrede ritualov at iskanju popolnosti at zbiranja idej ustvaril moč, ki je čarobna in dosegli vrhunec v popolnem pomenu miru. Ta masaža je tista, ki se lahko oglašuje kot tantra masaža in se izvaja v zdravilišču ali v spa centru Tantra.

To je tantra ali terapevtska masaža, ki je podana v kliničnem okolju. To bi lahko bilo v zdravniški pisarni, v bolnišnici ali v domu za starejše občane. Bistvo te masaže je uporaba masaže za zdravstvene težave ali kronične bolečine, kot je športna poškodba ali ponavljajoča se stresna poškodba neke vrste. Izvaja ga masaž ali morda medicinska sestra, ki je bila usposobljena za olajšanje poškodbe tkiva in pogosto se bo nadaljevala z masažo, dokler se ne poškoduje tkivo. Prav tako lahko zahteva, da zdravnik opravi svojo klinično oceno napredka zdravljenja.

Druga vrsta masaže, ki je tantra masaža, je bolj seksi v pomenu. Še vedno se zanaša na sanskrt za uporabljene izraze, ker ima Yoni za žensko vagino in nato uporablja sanskrtski lingram za moški manhood, ki grobo pomeni žico svetlobe namesto penisa neposredno. Masaža se ne šteje za tekmovalca perform spolnega srečanja, vendar je ena od načinov, kako doseči ta najgloblji korak absolutne sprostitve. Ko jo izvaja intimni spouse, lahko pride do spolnega srečanja. Vendar pa je namenjena za obliko genitalnega sporočila s segretim oljem, ki ga podrgne celotno telo in vsi njegovi deli. Ko je d e vrsta genitalne masaže povsem učinkovita, lahko spouse, ki se masira, lahko samo dokončno zaspi, ker je tako popolnoma sproščen. Torej bi se najbolje izognili, če se oba intimna partnerja obrnejo na to genitalno masažo medication drugemu pri različnih noči.

Metodologija za masažo tantra je precej specifična, kje se začne in natančno kako masirati vsak del Yoni at Lingrama. To je enako, kot če nameravate prinesti partnerja v popolno spolno erekcijo. Prav tako se lahko uporablja, če ima spouse kakršno koli impotenco. To je lahko za te partnerje terapevtsko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *